Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Search

  • Geen producten in het winkelwagentje.
  • Geen producten in het winkelwagentje.

Over By Elske

“Lief zijn voor je huid, jezelf en de wereld om ons heen”

Heerlijk vond ik mijn werk op het medisch lab. En toen belandde ik in een burn-out. Om te herstellen was selfcare nodig: ik liep urenlang in mijn eentje door het bos en later zelfs met een wandelcoach. Als ik thuiskwam, stapte ik onder een warme douche en smeerde ik mezelf helemaal in met bodylotion. Niet alleen om goed voor de stijve spieren in mijn nek en schouders te zorgen, maar ook omdat de geuren mij een geborgen, veilig en ontspannen gevoel gaven. De huidverzorgingsproducten van By Elske zijn het resultaat: een mooie combinatie van mijn liefde voor het lab met mijn liefde voor de natuur.

Voor een positieve impact

Toen mijn zus zwanger was en graag een natuurlijk en duurzaam product wilde om haar buik mee in te smeren, vroeg ze mij of ik een huidverzorgingsproduct wilde maken. Ik vond het nog steeds heerlijk om op het lab bezig te zijn — inmiddels in mijn eigen lab. Nieuwe ingrediënten uitproberen, bedenken wat je er allemaal mee kan en hoe je het nóg beter maakt. De crème viel in de smaak en bij mij viel het kwartje: ik kan een positieve impact maken! Bijdragen aan fysiek welzijn met een zachte en gehydrateerde huid, aan mentaal welzijn door je rust en ontspanning te bieden en aan de planeet door hoogwaardige, natuurlijke en veganistische ingrediënten te gebruiken.

Met oog voor mens, dier en planeet

Alle ingrediënten die ik gebruik, zijn duurzaam en met oog voor mens, dier en planeet gemaakt. Natuurlijk verdien jij het beste: een zachte en gehydrateerde huid, fijne relaxmomentjes en liefde voor jezelf.

Het is oké om rust te nemen.
Om tijd voor jezelf te hebben en goed voor jezelf te zorgen. 

– Elske Hansman, oprichter By Elske

✓ geïnspireerd op de natuur

✓ het fijne momentje voor lichaam en geest

✓ bewezen effectief

✓ hoogwaardige, duurzame ingrediënten

✓ heerlijk en eerlijk ontspannen

×